Musím Tě mít

Musím Tě mít

Anotace: asi trochu z hvězdičkou :)

Není to moje vina, že mě tak přitahuješ
nemůžu ani mluvit odrovnaná
Miluj mě v záblescích světla
jsem šokovaná
civím

Moc se mi líbí co vidím
jdu si pro tebe
nutíš mě zakopnout a padat do tvého klína
Falešně se stydím
dovol mi milovat tě

Nechci být neslušná
ale vypadám na tobě sakra dobře
Tělo žhavější než slunce
jsem výbušná

Mohla jsem to zarazit
právě teď
ale bože já jsem nechtěla
Dám tvé ruce na sebe
seď

Můžeš dělat co chceš
rozpal se do běla
Teď v mém moři popluješ
tak jen mi dovol tě milovat

Já jsem žralok ne leklá ryba
Musím tě mít už dnes
Je mi to líto
ale není to má chyba
Autor Polux Troy, 07.03.2019
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: ZILA78, Donne, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)

07.03.2019 23:48:58 | Polux Troy

Předjaří Tě sluší.

07.03.2019 17:30:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí