Důvěra

Důvěra

Anotace: ...

V posteli ležíš samotná
Jenž byla pro dva
Jeho stín tě neobjímá
Který tě miloval

Těčou slzy na polštář
A ty se jen ptáš
Z lásky stal se žalář
City neuhlídáš

Srdce na sedm západů máš zamčené
Jediný má pro něj klíč
Moh´by i přes tvé oči ubrečené
Však zlomil ho chtíč

V neklidu dnešků a přívalů lží
Topíš se v slzách
Saháš na dno, kam nikdo si nesáh
Srdce krvácí
Zámek krví rezne
On se nevrací
Kam až?
Bolest v duši klesne….

Chybí ti objetí
Nežíj vedle stínu
...
Autor Breakthru, 07.03.2019
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Ane, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto úžasná báseň! Smekám...

07.03.2019 23:22:08 | TheresiaDuranGoethe

díky...inspirováno poslední dobou...

08.03.2019 13:03:43 | Breakthru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí