Kdo lže ...

Kdo lže ...

Anotace: …...

Kdo lže ten krade
Kdo lže milenkám ten rabuje
Kvadrátem nevěry pohřbívá
Lásku do kubikula
Ve zdi zvráceného cynismu

Kdo je cynik
Tomu se pohřbívá snadno
Rabuje s radostí
A lže se mu snadněji
Než lehce

Komu se snadno lže
Tomu se snadno cizoloží
A bez mrknutí oka
Přeblafne i lochnu
Vlezlé animírky

Kdo přeblafne animírku
Ten si kouše nehty
Žere žluté z uší
Nemydlí si záda
A mydlí schody druhým

Kdo si kouše nehty
Ten je prase
A kdo je prase
Ten maže
A kdo maže ten jebe

Taková je neúprosnost logiky
Autor Blazius, 08.03.2019
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, ZILA78, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem se zamyslel. Na tom stupňování lidské malosti sedí logický obr. Kvituji a není co dodat. (Mimo uznání)

08.03.2019 23:12:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí