Lázeňská sezóna

Lázeňská sezóna

Anotace: Dostal jsem chuť dát si kafe, něco sladkého a hlavně nespěchat


Nejistá, to ani trošku,
odhaluje svoji nožku.
U stolečku, tamhle v rožku,
zrovna hrají Zímu Jožku.

Rokokový malíček,
drží pressa hrníček.
A na mlsný jazýček,
čeká porce trubiček.

Ubrousek prostřený v klíně,
čas se vleče, pomaličku, líně,
to, o čem my všichni sníme,
v lázních má teď důchodkyně.


Autor kekebreke, 09.03.2019
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Rebejah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

09.03.2019 10:09:27 | Rebejah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí