Ticho

Ticho

Anotace: ...

Ticho, jsi má láska, 

když objevuješ 

a vytrácíš se

mi před očima

jako vrtkavá milenka

teplé letní noci.

 

Mám Ti toho

tolik co říct,

zatímco mlčíš

a dopřáváš mi

mou pravidelnou dávku

rozbolavělé vrzající struny.

 

A vždycky, když Tě

znovu objevím a získám

zpátky, ztratit Tě

zanechává zas o něco

otupělejší ozvěnu.

 

Tak jsem zvědavá,

jak ostré budeš zítra.

Autor Denael, 09.03.2019
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí