Vůní Soumraku

Vůní Soumraku

Anotace: Taková malá ukolébavka..

S vůní čokolády
co děti mají rády
přichází noc tmavěmodrá
oříšky hvězd
ticíce cest
kde ve snu potkáš obra

s vůní jarní louky
kytic na klobouky
padá slunce do peřin
mizí tam za hory
vzdálené obzory
svět obléká si stín

s vůní jitrocele
lehni do postele
nech víčka padnout únavou
nádherný sen
na další den
polštář mekký pod hlavou

s vůní přeháněk
malovaný džbánek
uchopíš ve snu do dlaní
na obzoru rudém
asi skrytým studem
noc se změní v svítání
Autor Pseudopisálek, 27.02.2007
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Ladulinkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně by se usínalo:-)

25.08.2007 16:48:00 | Ishtar

nejen děti mají rády vůni čokolády...

22.08.2007 20:33:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí