V proudech

V proudech

Kamená..
zhrzená v sobě
prolezlá tíhou skal...
V opukách
pod křížem
za zdí
kdosi zavolal...

Umrtvená
neživá
jak Morena ..
v proudech času --

V maličkostech
nedočkání..
Touze a možná i přání...

Slyšet tón tvého hlasu bez vyznání .
Autor Liduška, 13.03.2019
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: breberkar, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní. Ta prvá sloka úplně nejvíc.

13.03.2019 21:29:35 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí