...nic...

...nic...

Anotace: ...

Hoďte mě vlkům
Probůh
Ať mě dorve
smečka
Teď je to
Snesitelné
Hoďte mě vlkům
Svá k svému
V den
Kdy paralelní vesmír
Vybouchl
Do života
A tak nahlas
Se
Sarkasticky
Podezřele
Směje
Ať trhají
To co
Tady
Zbylo
Není to
Nic
Roztříštěno
Aby
Bylo
Aby žilo
Nic není
Jako
Včera
Přiletěla kometa
Ptáci řvou
A supi
Čekají
Hoďte mě
Tam

Sežerou
To co
Shnilo
Zbude nový měsíc
Nový vesmír
Něco

Sestřelilo
Autor Jats, 15.03.2019
Přečteno 239x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí