Psát kobaltem

Psát kobaltem

Pokoj modravý
měsíce bílý svit
Gramofonu břit
Zapraská tam
Co usínám

Modrý je stín
Modré jsou stěny
Bluesový splín
A drnčení strun
V obměnách vln
Jsem rozpolcený

Fauvé šelma v modré
Foyer pro Persefonu...
modrý pokoj kam nepatřím
Růž jitra nespatřím
Snad moulin rouge?
Snad blues?
Ne....
Jen zrcadlo a čtyři stěny
Klec pro Hanse Anderseny
V střepech stříbra uvězněný
Píšu tobě rozpolcený....
Píšu modré rapsodie
Maluji co zanotuje
Racek smíchem šílený...
Autor Bartoncelli, 16.03.2019
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Now
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí