Pro duhu nejseš daleko

Pro duhu nejseš daleko

Pro duhu nejdeš daleko
Je v srdci tvém
Rozvodněná řeko
Ve Světě širém.

To láskam jen tak uvěříš
Je prázdno v myšlence
Co k tomu povíš?
Zlo nemá konce.

Miluješ jen ozvěnu
To pocit nezná hranice
Věří tomu stínu
Hoří zas tak svíce.

A jen se k sobě zvem
Zveme v dál i blízko
Ve světě širém
Pro duhu nejdeš daleko.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.03.2019
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí