V páru

V páru

Anotace: Romantická, sexy, pro děti

Párují se boty lyže,
páruje se kde kdo může,
párují se opice,
pro dvojčata čepice,
párují se oči uši,
párují se i někteří muži,
nohy ruce jsou vždy v páru,
ač o tom nemají páru,
pravda se lží tvoří pár,
s královnou vždy kráčí král,
tak jak sám se cítí v plotě kůl,
jediné přání má nést váhy plotu půl,
dva jsou prostě vždycky více,
čím by byl šroub bez matice,
dvě koleje vedou vlak,
dvě vidlice tvoří prak,
dvě jsou ňadra dvě jsou půlky,
vidlička s nožem čínské hůlky,
tak jak dva se ve tmě méně bojí,
dva zvony vždy víc než jeden zvoní.
Autor Karel Karamel, 16.03.2019
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Liduška, yarek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné ...

28.03.2019 20:26:08 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí