Ze slov a do časů...

Ze slov a do časů...

Vrací se do časů
jen zas hledá a pozná po hlasů
to stopy dávných dní
v tom se vždy rozjasní
krajině kde dívky leží
z tichosti a jmenují se múza
oblaka jim do těch snů sněží
všednost je ohořela blůza
torna plná nápadů
z které rád si ukradni
že všednostost co v zadu
slyší zas jen smrt,a říká:"Vypadni".
tu dálku,všednost krásu
ve které hledá spásu
do ticha ukládá se v záclonách
v sobě jak v hodinách
napiše básně bez dechu
Jeřabin,navratu bez spěchu
Ze slov,a do Časů.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.03.2019
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí