Krysák

Krysák

Anotace: Romantická, sexy, pro děti

Krysák kryse drbe záda,
protože to krysa ráda,
dělá vše jen pro ní,
kanálem se honí,
v krysího boha nevěří,
z popelnic spolu večeří,
když hvězdy z nebe padají,
když měsíc nejvíc svítí,
ocasy krysí smotají,
naslouchají psímu vytí,
pak spolu v těsném obětí,
usínají v špíně ve smetí,
krysák s krysou ve stoce,
prožívají vánoce.
Autor Karel Karamel, 18.03.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Frr, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsný humor.:-))

18.03.2019 12:34:24 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí