♥~Vepři ve při?

♥~Vepři ve při?

Anotace: - -☺- -☻- -☺- -


~VEPŘI~
- -☺- -☻- -☺- -
☻…slyšeli jste?
Že včera ve tři
byli ve při
vepři?

☻…jeden ten si
oči protře
potom natře
zbylé vepře
růžovo a bleděmodře.

☻…ptám se
milý kmotře
a ty vepře
někdo utře?
Nevím,Petře.

☻…ale stalo se
že jsou ti vepři
zase ve při
„kdo šetří
má za tři“???

Tak ty vepře
kmotře Petře
třeba medem natři
pozor,
pak je kmotře
Petře
pepřem
nepřepepři.
☺.☺.☺
Oni i ti vepři
…jsou stejní…
(jeden je za osmnáct
druhej za jednadvacet
bez tří)
No jo,
jsou to vepři
že by to byli i bratři
ti přepepření vepři?

Růžoví i bleděmodří.
Kvik…☻

~~~
Autor Květka Š., 18.03.2019
Přečteno 202x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Tvbm, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milé :-D*

18.03.2019 15:29:58 | Frr

Hezky hravá. Pobavilas.

18.03.2019 15:02:34 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí