Z posmrtného života

Z posmrtného života

Ten moment
po staletí tu byl...
Vždy našel,
po čem zatoužil ..
Podání ruky,
krátké pousmání..
Pohlazení či chvění...
V každém životě jsem tě měla ...
Vracela se rděla ..
Škrtil jsi mě ,
já tě štvala..
na koni jak divou zvěř...
Zas tě potkám v tomto čase ..
Zabíjím nás zas a zase..
Pro ten dotek jediný...
Co prožil všechny dějiny ..
Autor Liduška, 20.03.2019
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, Donne, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše.

20.03.2019 10:36:22 | šerý

Děkuju šeříku :))

20.03.2019 19:48:44 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí