Karle Kryle

Karle Kryle

Z hrobu volám vás Karle Kryle,
země česká nám zase hnije,
povstali staří bolševici v šiku,
že jste se toho nedošil máte kliku,
my zůstali tu v dlani s kusem mýdla,
poslouchaje staré vaše fláky,
andělé zase polámaná mají křídla,
my pijeme pivo na vás paňáky.
Autor Karel Karamel, 20.03.2019
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: yarek, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí