Proč

Proč

Proč žirafy mají dlouhé krky,
proč jehličí zdobí smrky,
proč je kostka koskatá,
proč kvičeji prasata,
proč je lépe vidět z blízka,
proč při bouřce se vždy blýská,
v čem je síla obětí,
proč se bezdomovci hrabou ve smetí,
proč se někdo směje jiný pláče,
proč se chodí do mekáče,
proč je rosa rosou,
proč smrt vykračuje s kosou,
proč se děti ve tmě bojí,
proč po opici hlava bolí,
proč kvákají u rybníka žáby,
proč z krásných žen stávají se staré báby,
k čemu je mi rým,
proč mám dneska splín,
a proč ptát se proč,
v hlavě mám červotoč.
Autor Karel Karamel, 22.03.2019
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí