Nahá snídaně

Nahá snídaně

ospalé otylé ráno
za výlohou čumí stejný obličeje
literární kavárna mě vždy lákala
nikdy jsem tam nebyl

na pultu mi umírá melancholy baby
na předávkování časem
chlap co mu říkaj
Masaryk zase pádí
za svým nikým nedotčeným snem
v ruce má tisíc radostí

u keřů se baví bezďáci
a píchají si do žíly
zase svůj nekonečnej čas
kterej jim nikdo nevezme
jen oni sami

a vítr všem čechrá vlasy
odnáší jejich myšlenky
touhy a pocity
do míst kde je nikdo nenajde
anebo možná jo
ale je těžký se tam dostat
Autor Vesmut, 22.03.2019
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Now, jitoush, vlnka, Dreamy, Kapka, Frr, Timy1123, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svěží, dobře probuzené ráno..
A místo müsli poezii.

26.03.2019 21:40:43 | Now

Zaujalo...dobrý.

22.03.2019 23:08:18 | Timy1123

To tedy koukám. Super!

22.03.2019 22:40:27 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí