Třešně

Třešně

Můj svět je malý

jak pecka třešně

co nosila jsem za uchem

místo náušnic


Když jsme se smáli

běhali v dešti

hledali slunce

jak květy slunečnic


Život je krásný

i když je sníh

je třeba hledět

za obzor


Tam najdeš poklad

vysoko ve větvích

kde roste spoustu

sladkých třešní

a každá uvnitř skrývá malý svět...

Autor Schedir, 23.03.2019
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji moc

31.03.2019 18:10:19 | Schedir

Líbí se mi :-)

24.03.2019 13:52:13 | vlnka

Třešně... pecka. Pěkné verše.

24.03.2019 06:39:33 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí