Zas někdy :-)

Zas někdy :-)

Anotace: jak často tohle děláme

Doprovodil si mě dnes a při loučení řekl si :"tak zas někdy"
...a protože už mě trochu znáš, tak víš, že jsem to "slyšela" :)


jak často lidé použijí stejná slova a význam nemá žádný smysl
jak často lidé použijí to, co chcete slyšet a je v tom úmysl
jak často někdo jen něco plácne a dotkne se nejhlubší rány
jak často ani nevíme a pro to jedno slovo, jaké obrušujem hrany.

..a protože Tě trochu znám, vím, že v tom není víc, než to slovo,
protože Tě malinko znám, nemyslím si, že to začíná nanovo
protože se tak trochu znám, tak vím, že se neděsím,
jen vím, že už vždy budu slyšet ta slova a celé to na věšák
nikdy nepověsím

Prostě to vím
Autor KirstenSnipe, 24.03.2019
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí