Země jara

Země jara

Anotace: Pro tuto chvíli

Povstala země, kameny lomí,
do srdcí lidí, že prý je hodí.
Voda se směje, voda si tančí,
vytvoří lidi,kteří zas tančí.
Kameny shodí, do díry svrhnou,
odtud se kameny již nikdy nehnou.
Zas slunce hřeje květiny hladí,
probudí život jenž zima zhatí,
probudí ptáky ti v tichém letu
zvěstují jaro celému světu.
Autor lesní víla, 26.03.2019
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Tvbm, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí