~Myšák Cink a myška Pinka

~Myšák Cink a myška Pinka

Anotace: ~~~~~~(*o*)~~~~~~

Cink a Pinka 

‭~~~~~~
 
‭‬Na konci zahrady 
je pěkný domeček
u domku slunečník,
lavička,stoleček
‭‬celý den tam sedávají
myšák Cink a myška Pinka,
‭‬pěkně se tam obědvá 
a po obědě spinká.

Vždyť z vás budou líné myši
to vás milé myši těší‭?
Ale myšim to zatím nevadí
až uvidí kocoura či kočku
páni,to teprve vyvádí...
‭‬jako blesk z lavice skočí
a ocásek ten se jim 
snad natřikrát zatočí.

To pak utíkají jako o závod
do staré díry myší 
hledají vchod.
‭‬Sláva,už ho vidíme
‬do skrýše hned vlezeme
a chvíli se tam ani nehneme.
Už je vzduch čistý
konečně je kočka pryč
‬my si jen najdeme 
od domku ztracený klíč.

‭‬Myšák Cink a myška Pinka
si zase na lavičce hoví
a že se někdy bojí kočky
nikomu nepoví...

‭~~~~~~~~~
pink a cinka
Autor Květka Š., 29.03.2019
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Polux Troy, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kuk..:-D*

29.03.2019 17:57:03 | Frr

TY PROSTĚ VÍŠ, CO PÍŠEŠ...TY MÁŠ ZÁMĚR.CÍL... :-) ZAUJMOUT DĚTSKÁ SRDCE V STŘED ČISTŠÍHO SVĚTA, V NĚMŽ NENÍ NÁSILÍ ANI SVÁR... :-)

29.03.2019 15:00:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji a přeji krásný den...Květa.

29.03.2019 17:34:30 | Květka Š.

NAPODOBNE KVĚTUŠ :-)*

29.03.2019 17:38:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí