Večer

Večer

 

Je večer - vlahý

jak rosa v květu

sama tam sedí

a promlouvá k světu

promlouvá k duši

k tlukotu srdce

k toku myšlenek

 

Je večer-  chladný

jak neznámý příchozí

sny co přes den spaly

se najednou probouzí

náhle se zhmotňují

náhle jsou živé

 

Je večer - stejný

jak večery předešlé

zhasni světlo

ponoř se tam

kde jsi sám

mluv k sobě

mluv k neznámu

 

Autor Schedir, 01.04.2019
Přečteno 214x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

DECHBEROUCÍ A NÁDHERNÁ BÁSEŇ...

01.04.2019 20:37:28 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Moc dekuji Lenko

02.04.2019 00:57:06 | Schedir

:-)

02.04.2019 01:20:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí