Hodina mezi psem a vlkem

Hodina mezi psem a vlkem

Anotace: ...

Hodina mezi psem a vlkem
Hodina ve kterou nevíš jestli patříš sobě
Nebo jemu
Jestli svítá
Nebo usínáš
Jestli umíráš
Nebo se teprve narodíš
Jestli vydržíš ještě chvíli stát
Nebo utečeš
Jestli se modlíš
Nebo pohrdáš vírou
Jestli kouříš cigarety
Nebo jen svoje pocity
Jestli víš nebo
Doufáš
Jestli se jen stydíš
Nebo nesnášíš svoji nahotu
Jestli kříčíš
Nebo je to jen hlas v hlavě
Jestli ti tečou slzy
Nebo prší
Nevíš
Jestli jsi ta pravá
Autor El1s, 27.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí