Poupátko

Poupátko

Anotace: Nemám anotaci

Jsi ještě poupátko
Rozkveteš zakrátko
Co přijde netušíš
Jedno však už dobře víš
Že život krutý umí být
Ty zkoušíš to pochopit
Chci ti jen říct
Že nejsi v tom sama
Že i pestré barvy jsou
Jednou je zahlédneš
Když do jeho očí pohlédneš
Bude to ten pravý
Sílu žít ti zas dá
A ty budeš zase silná
Ochotná třeba do pekla jít
Stačí ho políbit
A budeš si jistá
Že to je ten pravý.
Autor Nezvaný a nevkusný, 07.04.2019
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí