Kvarteto

Kvarteto

.
Nechte mě keře snít
oblečen spoře a zbit
pokopán zimou předešlou

Nechte mě louky snít
okousán brouky a zpit
jarem jež přede svou

Nechte mě stromy sít
co mi ran radno utržit
léty než kořeny zarostou

Nechte mě listy hnít
zmáčen místy a klid
podzimu pod rosou
.
.
Autor Now, 10.04.2019
Přečteno 190x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Frr, Polux Troy, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak trochu, jako bych slyšel Seiferta. Krásná báseň.

10.04.2019 17:30:09 | šerý

Uslyšíš..

11.04.2019 00:48:40 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí