Srdce Moje

Srdce Moje

Je konec ... v telefonu klaplo a mlčí
mlčí, ale v tónu umrlčím
Tak už nejsi, to nemůže být pravda
Srdce moje ... kde jsi

Už není bolest, žádné trápení
už se to nezmění
Přesto musím pořád plakat, plakat, plakat
byli jsem v souznění

Srdce moje tak se loučím.
Manu a ambrózii dej si mně na zdraví.
V kruhu vzpomínek se točím.
Jak jsi nám před očima chřadl, odcházel
stále považuji za bezpráví.

Dál ten tvůj kámen vláčím
i když se zuřivě bráním
Jsem teprve v půli
navzdory šedivějícím skráním

Srdce moje, ale tobě už je dobře
Někdy tě vídám ve snech
Tak zas někdy přijď a chvilku mě ohřej
Zas budeme spolu, uteče to rychle
jen nádech a výdech.
Autor Polux Troy, 12.04.2019
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: J.Karasová, Amiradi, Kapka, šerý, Frr, Amonasr, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí