Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: ...

- - - Ruská ruleta - - -

 

Nemám čas na hodiny vzteku zlosti
chceš mi strhat maso z kosti, zlomit vaz
rychle - příležitost protýká ti mezi prsty
tak už konečně pojď si semnou hrát...

Zde je místnost, stůl a zbraň
jeden náboj v šesti komorách
cítíš? - tlukot
tlukot srdce na prsách
Temno, zimu, tmu a strach
cítíš?
jak potí se ti dlaň?
už cítíš?
cítíš smrti nevábný to pach?
žílou krev se napíná
v slzách vyzyvatele se máčí prach
jen Měsíc
v klidu
v míru
paprsky si teče po stěnách místnosti než bude den
A já?
Já v radosti rotuji váleček ve hře s osudem...

Autor Adminak, 16.04.2019
Přečteno 215x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Amiradi, Iva Husárková, Frr, šerý, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápad je dobrý, ale pokus se doopravdy vystihnout toho pistolníka, jaký je, jak asi bude mluvit v téhle situaci. Nenapodobuj Puškina či koho, ale vytvoř vlastního hrdinu.

16.04.2019 11:32:50 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí