Budu pro tebe

Budu pro tebe

Anotace: Vždycky je chlap tím co žena chce. Ona je princezna a on princ který si ji získává, jako v pohádce plní úkoly dle jejích rozmarů a nepřemýšlí jaký smysl mají

Ráno kávou únavu nalomím
utřídím myšlenky, IQOSku nažhavím
Najdu souvislost slov a svých myšlenek
zbavím se zlých nočních housenek
Poslední tvůj obraz v mé paměti i když trochu úsměvný
světla má víc než majestát církevní
Noční záškuby a ze sna brblání
budu tím co vždycky tě ochrání
Budu tvou součástí těla i mysli
tím co na jinou ani nepomyslí
Budu tím co bys vždycky chtěla
Budu tvá nápověda když odpovědi náhodu bys nevěděla
Budu tvé světlo na konci tunelu
když bude ti zima klidně i košile z flanelu
Vždycky ten co pro tebe cestu upraví
i bolístky všechny uzdraví
Budu vším co štěstí ti přinese a co si budeš přát
stále při tobě, když o to budeš stát.
Autor petrzal, 17.04.2019
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Stela, Ešus, Víťulka, vlnka, Iva Husárková, Polux Troy, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Víťulkou. :) Moc pěkné.

22.05.2019 03:26:50 | Stela

Krásné vyznání lásky, ta košile z flanelu mně dostala. No, má to holt některá štěstí:-)

17.04.2019 14:43:56 | Víťulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí