Poškození mozku

Poškození mozku

Anotace: Úryvek z více navazujících...

Světla, zvuky všude samý shon,
kolem život lidský, jeho růst a skon.

Kolgejt total zuby chrání,
vstávej, do práce se dej,
sílu kolem nic nebrání.
s šéfem od rána se směj.

Makej blázne, řekni co bys chtěl?
Kolik už jsi dneska odlil děl?

Hrajem fotbal, dáváme si do kokosů,
co v televizi vidíš, to je skvělé,
pijem, žijem, užíváme špásů,
hele viď, nečum na mě jako tele

Čum sem blázne, podívej,
pokecáme spolu, tak jen povídej.

Prachy kolem leží ladem,
všeho nech a pojď si hrát,
taky všichni někdy kradem,
Lego je tvůj kamarád.

Čum sem blázne, podívej,
Makej blázne, řekni co bys chtěl?
Světla, zvuky všude samý shon,
kolem život lidský, jeho růst a skon.
Kolik už jsi dneska odlil děl?
pokecáme spolu, tak jen povídej.
Autor Hydrostar, 28.02.2007
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybych aspoň věděl, kemu se to tak líbí. :-)

26.03.2007 18:52:00 | Hydrostar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí