♥~Parní i motorák

♥~Parní i motorák

Anotace: ======oo=======

 ...no jen tak vlak..

~-------~

Na papír nakreslím vlak
ten červený motorák
co po kolejích drn,drn jel
u tunelu zastavit prý chtěl
tak honem maluju semafor
ať nejede na pole do brambor
na semaforu zasvítí červená
najednou blikne zelená
a můj motorák teď přemýšlí
kdopak si asi na ten obrázek
ty barvičky tak vymýšlí
a potom si řekne já už to vím
na tebe ty kreslířko ty,ty,ty
normálně pohrozím.

A já jen špitnu...promiň...
chtěla bych ti namalovat komín
ale to bys pak nebyl motorák
stal by se z tebe parní vlak
co vypustí páru na nádraží
a nad komínem kouř se ti drží
pak tužkou přimaluji noc
a jiskřiček moc a moc.

Najednou ty moje vlaky
parní i ty motoráky
všechny /dva/do depa zajely
a zůstaly tam i celou neděli 
a v pondělí je vymazali gumou
nebo odstavili na kolej jinou.
-----------------------------------
-----------------------
parní vlak
Autor Květka Š., 20.04.2019
Přečteno 156x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí