Jinterpunkce

Jinterpunkce

Anotace: ..

 

 

 

milovaná čárka moje
tečka
v odlesku své zbroje
dvojtečka
vidím oslnění tečka
ve tvých očích
neposečká
ani chvíli hrad tu skví (se)
vykřičník

odstavec vejdi směle
čárka rovnou do postele
podtržítko hned tam budu
tři tečky podléháme pudu

řinkot se line tečka
brnění nepovinné čárka
odlož a nechej reznout
věta holá
mezera ať tě zdolám

vykřičník nájezdníci
po meči sahám tečka
dlící v hrudi mé
dvojtečka šíp to jediné
to jsem vážně
osm mezer
nečekal

u modrých jezer
pohřben
chtěl bych být
odrážka
javor zasadit

nad mým ostatkem
pomlčka
mezerník
křen

 

Autor poeta, 22.04.2019
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, vlnka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...wasabi......Ji./úsměv/

25.04.2019 20:39:33 | jitoush

Milý Poetíčku, Poeto, tedy, to dílo je povedené waw :-)

22.04.2019 13:01:21 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

No dekuji ze se libilo;)

22.04.2019 15:14:23 | poeta

Tož jasne že jasne :-) :-))

22.04.2019 15:15:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí