Nenapíše

Nenapíše

Bloudí,slovo co se stává

jen vteřinou zázraků

co jak srdce tluče

navždy mizí z oblaků

jak hořká káva

v dálce nepřeteče... 

věta je ta pravá

mrtvá křídla ptáků

to matka pláče

Nevzdá se světu

tu hořkou větu

Nenapíše....

NENAPÍŠE....

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.04.2019
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Frr, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí