Toť charakteristika Tvá

Toť charakteristika Tvá

Anotace: Bez anotace

Blankytné oči máš, perličky úsměvů rozdáváš,
jen smát by ses chtěl a nevíš, co je smutek.
Snad pocit štěstí právě zažíváš,
snad Smůle jsi provždy z lopaty utek´.

Tvůj den jen odlesky veselé hází,
tvář svou pokrýváš úsměvem,
ještě něco Ti schází
- však štěstí skrývá se za rohem.

Možná, že našels´ ten díl,
snad poslední kousek do skládačky blaha už máš.
Tak dovol mi být pro Tebe vílou z víl
a utančit Tě k smrti, až ruku svou mi dáš.
Autor xavian, 28.02.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak ten závěr je bombastickej a celá je dobrá!

14.04.2007 09:00:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí