Ne-věra

Ne-věra

Anotace: ...

Kolikrát už jsme psali do bloku

n-e-v-ě-r-a

A odkud se bere

Z nitra vyvěrá

Jako průvan v žaláři

Těžko udržíš své "ano"

až do stáří

Jako moc

nebo moč

A život je kolotoč

co si drží ten svůj

švih až do zrezivění

Jako důvěra

co prostě je

a nebo není

Když miluješ

stáváš se celebritou

jeho/jejího života

Stačí jedno klopýtnutí

a Tvé světlo 

se mihotá

Už nemáš své místo

na Slunci

kráčíš sám a bosý

po rudém koberci

Tvé dny kosí

v dálce labutí zpěv

než stačíš si povšimnout

že není to koberec

ale Tvá krev

...

 

Autor Jasmin de Paris, 26.04.2019
Přečteno 221x
Tipy 10
Poslední tipující: J.Karasová, ZILA78, Jort, BaZiNgA, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré.

19.05.2019 01:53:02 | Isabella Monvoisin

To je parádní...

18.05.2019 23:23:09 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí