V čase

V čase

Anotace: Zaklíněn v čase ...

V čase

Zaklíněn v čase
tužbách a prostoru
pár rýmů v kapse
andělskou podporu

poločas žití
mozaiky vzpomínek
veškeré bytí
táhne se jako šnek

přítulné splíny
vrací se ze zvyku
jak Boží mlýny
bez slz a povyku

všechno co bylo
snad za to stálo
občas dost lilo
pak slunce hřálo

v čase zaklíněn
beze snů , sám
s rozumem v klínech
minulých dam

Petr Čomby Chmel
Autor Petr Čomby Chmel, 27.04.2019
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, vlnka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí