Kapky

Kapky

Anotace: jedna dešťová :-)

Kapky ti zmáčí celý šos
Nebe je mělo jenom půjčené
No tak, jen neměj na ně zlost
Kdo ví, v čích očích byly zamčené

Kapky ti vlasy rozkrájí
Sklouznou se tiše dolů po spáncích
A pak, jak chmýří potají
Chladivý waltz po šíji zatančí

Kapky ti zmáčí košili
Potečou po těle jak vodopád
No tak, je to jen na chvíli
Každá z těch kapek si chce s tebou hrát...
Autor Jn.s, 28.02.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda, nojo i mistr tesař se..., hned opravím :-) dík

01.03.2007 09:51:00 | Jn.s

"chmíří" oprav si na chmýří ;-)
Originální! ;-))

28.02.2007 20:52:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí