Poprava

Poprava

Anotace: Je to ten správný trest?

Kat právě přichází,
odmyká mříž
a za ní provazy,
špalek a kříž.
Nezoufám, nevěřím
na zázrak, na milost,
přicházím ke dveřím,
za nimiž v minulost
život se promění
a z mysli, doteků
zbyde jen mámení
od věků do věků.
Snad je teď vítězství
na straně vaší,
však moje zoufalství
na smrt se těší.
snad budete mít klid,
ale já větší,
"tak sbohem" křičím v lid,
právě mne věší...
Autor SusanNortonova, 28.02.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná...

21.03.2007 23:20:00 | Lo-Lee-Ta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí