bungee jumping na siločárách

bungee jumping na siločárách

v dobách
kdy byly dny tak lehké
a noci tak krásně těžké
čekával jsem na tramvaj 
v Karmelitské ulici

za krásně lehké noci
čekám tam na zastávce zase
jen náš satelit
sedmačtyřicetkrát oběhl stálici
a tramvaj nejede

silnice je překopaná
dělníci lijí do děr beton
kde vyhlížím tramvaj
stojí v horním okně domu
tlustá žena na předprsni

tramvaj stále nejede
ač výkop už je plný betonu
přiženou se dvě vyhlídková auta
s dvěma generály
vyparáděnými a ješitnými

profičí betonem a jsou pryč
jen brázdy po nich zůstávají
tramvaj cinká – jak se blíží
za ní padá tlustá žena
od těla se táhnou siločáry

vrátí ji zpátky do okna
ale já už nenastoupím

 

https://kvaj.blogspot.com

Autor kvaj, 29.04.2019
Přečteno 204x
Tipy 6
Poslední tipující: Now, Iva Husárková, Marten, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí