♥~Zítra zase

♥~Zítra zase

Anotace: ~~~~~☺ ♥ ☺

 
~~~~~~~~
dnes po nebi si vítr honil
mraky,ty bílé beránky
kaluže,rybníky i jezera
si větrem dělají kudrnky...

někde v trávě pampelišky
a jinde kvetou kaštany
nedivte se, je tu jaro
i strom je už oblečený...

i když se sem tam jaro schová
a obloha je, jak to asi říct
rozkvetou přece májové lásky
my musíme se lásko políbit...

že zase prší celý den
a májový déšť nám přeje
to přece vůbec nevadí
vždyť zítra zase slunce hřeje...

~~~~~~~~
jaro
Autor Květka Š., 01.05.2019
Přečteno 188x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach Květuško!!!!! moc se mi líbí!!!

01.05.2019 19:56:33 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí