Pálení mostů II. pokus

Pálení mostů II. pokus

Anotace: ...

...

už jsem se spálila tolikrát

že mě jedna sirka nezkosí

jako honzu palacha

to byl blbej příměr

promiň honzo

...

nemusíš se bát

jedna sirka za demokracii

druhá za komouše

vždyť je to jedno

pes kterej štěká

nekouše

blbej rým

promiň hynku

...

když teď vypadnu z okna

kdo mě posbírá

jako pomeranče

vypadnu jako ňadra

z podprsenky

a do konce života

si budu olizovat

pupek jako budha

...

absurdní!

...

snad pro tu lásku k vlakům

se podívám jednou

za tetou ivetou

a skřížím cestu

pendolinu

blbej nápad

strojvedoucí pepa

zjistí až v depu

že se někdo hlásil

dobrovolně

k tabuli

...

poslední večeře

...

vždycky se najde nějakej

zku*venej jidáš

kterej tě zradí

...

ale to nezjistíš

dokud se nespálíš

jen předtím

musíš škrtnout

aspoň jednou sirkou

abys zjistil

jak to hoří

nebo jak moc blbej

příměr k životu je

myslet na smrt

...

což vo to

já na ni myslím

jenom v dobrým

a ona kolem mě

mlsně obchází

jak pes okolo

lednice

...

ale copak je tohleto

život

 

Autor Jasmin de Paris, 01.05.2019
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Bolder, Iva Husárková, Frr, Kapka, Alci, Anděl, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasmin!!!!! tolik jsem se na Tebe těšila!!! moc se mi líbí...jsi prostě skvělá! **ST**

01.05.2019 20:53:25 | Anděl

Anděli, moc děkuji! :-) Tvé milé komentáře mě vždycky potěší :-)

01.05.2019 21:10:48 | Jasmin de Paris

Pěkná poetická štanglička.

01.05.2019 20:45:31 | šerý

Děkuji, Šerý, jsi zlato :-) Hlavně, nekonečně upřímná štanglička :-)

01.05.2019 20:52:50 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí