pochod na místě

pochod na místě

Anotace: ?

bezmoc,choulící se v návalech vášně
tak nemožné zůstat na místě...
tak nemožné se pohnout...
spoutaná tvou nedokonalostí...zůstávám
tvář,odvrácená od mých proseb
tvář,bránící se doteku
nechuť být mi na blízku
chci pryč
ruka svírající mou paži,pohled bezmocného štěněte
řekni haf a popros!
au,vidíš,umíš jen pokousat...
Autor Janis Joplin, 28.02.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musíš jemněji a mít trpělivost

12.03.2007 14:14:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí