♥~PROSTĚ JEN TAK

♥~PROSTĚ JEN TAK

Anotace: -----***-----

~~~~~~~
Ti tencí
i boubelatí
bez vlasů
i kudrnatí
ti smutní
i rozesmátí
ukecaní
i ti tiší
tam ti zdálky
i ti bližší
pro všechny
je krásný den
zní to asi
jako sen

...a pak...
ti smutní 
se usmívají
vlasatí 
se ostříhají
rozesmátí
se mračili
ukecaní
dál kecají
ti z dálky
se přistěhují
prostě
všichni se mi
dnes divili
oni o tom
nevěděli

...to není sen...
kdo chce
ten má
krásný den
i duha
se dolů kouká
s kapkami
si píseň 
i zabrouká
každému
z mé básničky
hází z duhy
mašličky
dejte si je 
do vlasů
jenom tak
prý 
pro krásu

~~~~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 03.05.2019
Přečteno 191x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, vlnka, Tomáš Martínek 1982, Frr, Šípková Růženka, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju Ti duho dužná dužinko....:_D*

03.05.2019 18:24:57 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí