♥~Každý vonný květ

♥~Každý vonný květ

Anotace: ~~~*~~~

~~~*~~~
Jaro má být krásné
přes den 
se má slunce smát
a všechno co má kvést
mělo by rozkvétat
až přijde večer
v červáncích si stele
tam prý odpočívá,
měsíc se usměje.
A ráno
sluneční svit rozevře
každý vonný květ
probudí i ptáky
zpívejte...váš je svět
a komu se nechce
toho rosa smočí
a to i každý brouček
si z květu povyskočí.

Čilí jsou mravenci
motýli i včely
ty ve sběru pylu
vždycky závodily,
jak dešťové mraky
zatemní oblohu
to květ se jim zavře
a špitne,
za to já nemohu.
Vždyť se nic neděje
jarní déšť nevadí
slunce všechny květy
potom přisladí...

~~~~~~~~

voní

Autor Květka Š., 05.05.2019
Přečteno 182x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za každý déšť, kterých se nyní u nás moc nedostává.
Pěkná, jarně hravá...:-)

06.05.2019 13:42:38 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí