L+A

L+A

Ztratil jsi možnost dalšího kroku úskokem do příběhu
Který jsi mohl jen číst
Ale ne psát
L+A patří k sobě
I když ne sobě

Nejistá období mi rezonují v hrudi
Stejně jako potřeba uzavřít otevřené konce
Patřící všem fatalistům
Pisatelům románů o čtyřech dějství
Bořičům mostů s dynamitem
I uklízečům stolů do čista

Strachy sžírající duši
Ochromení mozku
Všechno kvůli citům
Které vyvolává chtění lidského tepla v prázdných dlaních
Touha po dálkách
Co voní po mechu tabáku a agarovém dřevě
Touha po mracích zapíchnutými na špičce prstu

Ruce spojené v kříži jako okovy
Poutající strach
Pod úrovní pasu
Jen ruce nezapomenout rozpřáhnout
K vypuštění všech ochraňovaných strachů
Do světa
Bez doprovodu
Autor její alter ego, 06.05.2019
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak teda jo

06.05.2019 17:56:51 | CoT

jo?

06.05.2019 20:31:05 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí