Mlčel a pochopil

Mlčel a pochopil

To není náhoda,to je osud

psal se rok nula

zahodil přítel stud

v okamžik krev se proměnila

to cesta měla jiný směr

Svoboda je pocit

šeřík stále kvete

"Smím prosit"

to v nás je všechno svaté

jen  jih je věčný sever

Východ mění se v západ

klíč ze zámku vypad

v každém je jiný cíl

Mlčel a Pochopil.

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.05.2019
Přečteno 196x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí