Kmotřička

Kmotřička

Anotace: písnička pro věčný lajdáky :-)

Kmotřička


večír tančím lízlej
pod prasečí chvost
světu na truc
sobě pro radost

zazvonila buchta
oslintaná kost
v ruce muchlá
zvadlej los

---

o tvou duši
začnem hrát
mezi futry blekotá
přes rameno kosu
vykovanou U Rotta

k čertu s duší
bledá dámo
rozdej karty
kůži stáhneš ráno
až upijem života

---

R :
kalíšky už lítaj v kole
civím babě do očí
smějou se mi
prázdný díry
prasklý stíny
v obočí

---


Epi:
na potvoru
nejde mi list
džbán je vypit
k ránu
žebrám
o milost v pánu
Autor Hugo Ramon, 08.05.2019
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí