papoušci myšlenek

papoušci myšlenek

jako by nebylo dost na tom
hemžení dole pod oknem
v němž za chvíli také zmizím
jako by nestačilo
že opět vyjde slunce a noviny

je tu otázka
smíme všechno 
co můžeme

dost filozofická
aby každý znal odpověď 
a nikdo nevěděl vlastně nic

je toho příliš
co člověk musí
a ještě víc toho
co nemusí
a toho 
co udělá
je tak málo

ráno vezmu za kliku
beru za kliku
vzal jsem za kliku

smíme všechno co můžeme

proč papoušci mých myšlenek
natropí tolik povyku

 

https://kvaj.blogspot.com

Autor kvaj, 08.05.2019
Přečteno 219x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jort, Kapka, Marten, vlnka, J.Karasová, tall&curly
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez výhrad perfektní! Papoušci myšlenek je nádherná metafora!

09.05.2019 08:18:26 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí