Duch-tichý hlas

Duch-tichý hlas

Anotace: ještě jednou vkládám. moje oblíbená

volám na tebe z hůry
udělal jsem si čas
testuji si tvou vůli
já jsem tvůj tichý hlas

neskrývej svůj úžas
buď za mě prosím rád
jsem jak zlatavý vlas
se mnou budeš mlád

co ti však nabízím
proč si tě volám?
tvou mysl probouzím
ruku ti podám

byl jsem tady vždy
tak trochu zakuklen
svírám své pracky
tiše a nerušen
Autor Razer, 09.05.2019
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí