Sen o dnu co něco znamená

Sen o dnu co něco znamená

probouzím se ze snů
když slunce už
vylepšuje den
mezi mraky prosvítá
k sobě jsem milý
protože rád jsem
ve svých toulkách
neslibuji zázraky
ale jeden si přát smím
ze srdce si přeji
ať šťastný je
kdo rád má
sebe nebe a sny
může číst ten sen co
něco znamená splní se dnes chci
mít hlavu vzhůru
nebát se když slunce je hřejivý kruh
další zázrak
co vychází od někud
z tajemna a dělá úsměv všem
Autor Razer, 10.05.2019
Přečteno 208x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí